همه چیز در مورد خرید باربیکیو

باربیکیو با دو متریال استیل و فلز رنگ کوره ای

باربیکیو چیست

نوعی اجاق پایه دار که می توان هم به صورت گازی و هم به صورت هیزمی انواع کباب ها را با حرارتی اندک پخته و از طعم کباب آن لذت برد.
در پخت باربیکیو، گوشت در مقابل حرارت مستقیم قرار نمی گیرد و با حرارت غیر مستقیم به صورت یکنواخت پخته می شود.
در باربیکیو ها می توان با توری های تعبیه شده انواع سبزیجات،ماهی ها و گوشت ها را با حرارتی قابل اعتماد پخته و از دودی کردن آن ها با طعمی لذت بخش استفاده کرد.

تفاوت باربیکیو و کبابپز سنتی

1- حرارت
نحوه پخت و حرارت دادن کباب ها در این دو نوع متفاوت هستند برای مثال در باربیکیو ها می توان از حرارت غیر مستقیم استفاده کرد اما در کبابپز های سنتی حرارت مستقیم ایجاد می شود که همین امر باعث سوختن کباب می شود.

2-جنس بدنه
جنس بدنه باربیکیو ها با کبابپز سنتی با هم فرق دارند و این دو نوع با متریال مختلف ساخته می شوند.
در توضیحات کامل برای کبابپز های سنتی از انواع آجر های نسوز و سنگ های مختلف استفاده می شود اما در باربیکیو ها از فلز با رنگ کوره ای یا ورق استیل که ماندگاری بالایی دارند می توان بهره برد.

3-جابجایی باربیکیو و کبابپز سنتی
همان طور که می دانید کبابپز های سنتی در مکان های مختلف به صورت آجری و سنگی قابل ساخت هستند که دیگر قابل جابجایی نیستند اما باربیکیو ها با چرخ های تعبیه شده می توانند قابل جابجایی باشند.

4-شبکه گازی
در باربیکیو ها می توان از شبکه های گازی استیل به صورت یکنواخت با ولوم های کم یا زیاد کردن استفاده کرد اما در کبابپز های سنتی فقط از سوخن ذغال می توان بهره برد.
البته ناگفته نماند که در باربیکیو ها هم می توان از ذغالی کردن کباب استفاده کرد.

باربیکیو با میز کار و درب تاشو

چرا باربیکیو کردن جذاب و پر طرفدار است

1-طعم غذا

باربیکیو کردن انواع گوشت و ماهی ها به علت دودی شدن، طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است و اکثر افراد برای پختن آن ها به باربیکیو کردن روی می آورند.

2-لذت آشپزی در فضای باز

یکی از مهم ترین و جذاب ترین پخت در باربیکیو، فضای باز بودن آن است.

آشپزی و پخت کباب در فضای باز می تواند لذت پخت آن را چند برابر کند به خصوص که این پخت از نوع باربیکیو کردن باشد.

انواع دستگاه باربیکیو

1-باربیکیو گازی

باربیکیو های گازی با استفاده از شبکه های گازی که در داخل آن تعبیه شده روشن می شوند و این شعله ها به صورت خطی قابل اجرا می باشند که می توان از آن ها برای باربیکیو کردن انوع گوشت ها و ماهی ها استفاده کرد.

از آپشن مهم باربیکیو گازی این است که می توانیم شعله آن را در حالت دلخواه استفاده کنیم.

برای خرید باربیکیو کباب پز کلیک کنید

2-باربیکیو برقی

در این نوع باربیکیو به جای استفاده از گازی یا هیزمی باید آن را به برق وصل کرده و المنت های موجود در باربیکیو را روشن نمود.

این المنت ها با حرارت بالا به چدن های روی باربیکیو حرارت داده و آن ها را به طور یکنواخت گرم می کند که این گرما باعث حرارت شده و می توان به راحتی از این باربیکیو برای پخت کباب ها استفاده کرد.

3-باربیکیو ذغالی

جذاب ترین و پر طرفدارترین نوع باربیکیو، ذغالی بودن آن می باشد.

در این نوع باربیکیو، کباب با ذغال های مخصوص پخته می شود که طعم لذت بخشی را به کباب می دهد و می توان از طعم ذغالی کردن کباب لذت برد.

باربیکیو در تراس با متریال استیل و چوب ترموود

مزایا و معایب انواع باربیکیو گازی و ذغالی

1-باربیکیو گازی

مزایا

از مزایای مهم باربیکیو گازی، روشن شدن سریع این باربیکیو توسط یک آتش کوچک یا فقط با یک جرقه است که این از مزایای مهم در این باربیکیو به شمار می رود.

معایب

نوع پخت این باربیکیو از معایب آن می باشد که به صورت گازی پخته می شود و می تواند کباب ها را با یک اشتباه کوچک بسوزاند.

البته ناگفته نماند که طعم کباب کردن به صورت گازی همانند ذغالی کردن نخواهد شد چونکه کباب کردن ذغالی می تواند دودی و لذیذتر شود.

2-باربیکیو ذغالی

مزایا

همان طور که میدانید از مهم ترین مزایای این باربیکیو، ذغالی بودن آن است که می توان در هر مکانی بدون استفاده از گاز یا برق از این باربیکیو بهره برد.

معایب

تنها عیب کوچکی که این نوع باربیکیو دارد این است که فقط باید با کمی زحمت ذغال ها را روشن کرده و پخت را انجام داد.

3-باربیکیو برقی

مزایا

از مزایای مهم باربیکیو برقی که همانند گازی می باشد این است که با متصل کردن آن به برق روشن می شود و می تواند حرارت قابل توجهی را به کباب ها برساند.

معایب

از معایب مهم در باربیکیو برقی می توان به محدودیت در طعم پخت نسبت به باربیکیو گازی و ذغالی اشاره کرد. در این نوع باربیکیو نمی توان لذتی همچون گازی یا ذغالی کردن کباب را استفاده نمود.

باربیکیو درفضای باز و کنار استخر

قبل از خرید باربیکیو باید به چه نکاتی توجه کرد

بدنه باربیکیو

در مرحله اول از خرید باربیکیو باید به جنس بدنه آن توجه نمود که از مهم ترین نکته خرید می باشد.

جنس بدنه به شرایط جوی بستگی دارد برای مثال در هوای رطوبت دار یا شرجی برای جلوگیری از زنگ زدن بدنه باید از جنس استیل و در هوای خشک باید از فلز با رنگ کوره ای الکترو استاتیک استفاده کرد.

مکان استفاده

در مرحله دوم باید به فضای استفاده از این باربیکیو توجه نمود و اطلاعات کافی را در دست داشت. برای مثال در فضاهای باز نیازی به دودکش نیست اما در فضای بسته باید از دودکش های مخصوص با هواکش بهره برد.

ناگفته نماند که این باربیکیو ها در هر نوع فضایی اعم از تراس، حیاط، بالکن و فضاهای باز قابل استفاده می باشند که فقط طبق فضای موجود با متریال مختلف اجرا می شوند.

جنس شبکه پخت

یکی از ضروریات باربیکیو ها جنس شبکه پخت آن ها می باشند که باید قبل از خرید به آن توجه شود.

شبکه پخت باید از جنس استیل ضد زنگ استفاده شود که در برابر حرارت مقاوم باشد.

درب باربیکیو

درب روی کبابپز باربیکیو که به صورت تاشو می باشد باید به صورت دوجداره اجرا شود تا بتواند حرارت را در صورت گریل کردن تحمل کند و هیچ آسیبی بر روی درب وارد نکند.

سینی نظافت

این سینی در زیر باربیکیو می تواند از ایجاد دود به نحوی جلوگیری کند. البته شاید برایتان سوال باشد که چطور می تواند دود ناشی از کباب کردن را از بین ببرد و در جواب به این سوال کمی آب را داخل سینی ریخته که روغن کباب بر روی آن میریزد و دود ناشی از کباب را تا حدی کمتر می کند.

لازم به ذکر است که نظافت این سینی هم به صورت کشویی می باشد و به راحتی تمیز می شود.

ایمنی در باربیکیو

1-مکان یابی

بهتر است باربیکیو ها در مکان هایی اجرا شوند که به دور از مواد اشتغال زا باشند.

2-جلوگیری از سوختگی

برای جلوگیری از سوختگی جهت استفاده از باربیکیو ها باید از دستکش های مخصوص  و انبرهای بزرگ استفاده کرد تا دست ها به دور از حرارت و ذغال های داغ بمانند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *